fbpx
Selecteer een pagina

Let’s unite and spread some love together!

Het Land van Licht is op dit moment in volle opbouw en uitbreiding. Het is belangrijk dat het Land van Licht voor iedereen toegankelijk is en daar dragen we samen zorg voor. We dragen samen de gedachtengoed van onvoorwaardelijke Liefde uit en willen dit verspreiden onder de mensheid en over de aarde. 

Voor de evolutie van de mensheid is het belangrijk dat onze trilling en die van de aarde verhoogt wordt en ook daar dragen we weer samen zorg voor door ons met grote groepen te verbinden. Voor onszelf en om een nieuw collectief op aarde in beweging te zetten.

Op dit moment zijn we een ruimte aan het creeren waarin we met 25 tot 100 mensen samen kunnen komen om de trilling te verhogen van onszelf, de mensheid en de aarde. Zodat we als mensheid ons weer kunnen herinneren wat onvoorwaardelijke Liefde is en heling & genezing vanuit het hart plaats kan vinden die door de reguliere wersterse maatschappij wellicht als onmogelijk wordt bestempeld. 

Daarin kunnen we jouw steun gebruiken door ambassadeur te worden!

De vormen van ambassadeurschap

Together we will change te world with love!

Hier een overzichtje met de vormen van het ambassadeurschap 

1. Ambassadeurschap voor  half jaar €2500 of jaar €5000,-

Je draagt bij aan de opbouw van het Land van licht en het verspreiden van het gedachtengoed van het Land van Licht.
Als wederdienst stelt het Land zich te beschikking voor jou op een manier die goed voelt voor jou. Hieronder kan je kiezen:

* je mag een half jaar of jaar lang zelfstandig verblijven op het land van Licht wanneer je maar wilt en er plek vrij is. Je mag dan gebruik maken van alle faciliteiten en de Lichtreizen die door het Land van Licht georganiseerd worden. 

* je mag een periode verblijven voor jezelf of je onderneming met Kirstie een aan je zijde als persoonlijke gids voor 1,5 of 3 maanden op een manier die voor beide kloppend voelt. Hier is 1 plek vrij voor. 

* Je mag een half jaar of jaar enkele weekenden of weken op vakantie komen met je hele gezin/familie/andere dierbaren op het Land van Licht in overleg met passende data die voor beide kloppend voelen. 

* Je mag een half jaar of jaar als ondernemer je eigen aanbod in de agenda zetten van het Land van Licht, wanneer die in lijn is met de gedachtengoed van het Land, gebruik maken van de ruimten wanneer deze vrij zijn voor eigen workshops of live dagen en deelnemen aan de Re-United netwerk meetings om samen business wise te groeien en te bloeien. 

2. Ambassadeurschap United €444,-

Deelname aan United, een zielenfamilie die vanaf nu online en live samen reist naar een bijzondere 2-daagse Lichtreis op 13 & 14 april en samen zorg draagt voor het bestaan en het verspreiden van de gedachtengoed van Het Land van Licht. Klik hier voor meer informatie.

3. Ambassadeurschap ruildienst. 

Jij wilt een dienst aanbieden om het Land van Licht en het gedachtengoed te verspreiden. Denk aan onderhoud terrein, leggen van vloer, isoleren vloer en plafond, marketing, schoonhouden en sfeervol maken van de binnenruimtes, gastvrouw, VA, beheren social media ect. Of je dit wil schenken of daar een wederdienst voor wilt ontvangen en welke mag je zelf voelen.

4. Open Ambasseurschap 

En vrij schenking waar je niets voor terug hoeft te ontvangen.

 

Hoe meld ik me aan als ambassadeur: 

Super leuk dat je overweegt om ambassadeur te worden.
We kijken er naar uit ons met je te verbinden en te horen wat je als wederdienst wil ontvangen. 
Je kunt ons een appje of mailtje sturen. 

 

Vrije schenking kan en mag je hier doen.


Hieronder kan je een vrije schenking doen als je dit voelt vanuit de bodem van je pure hart. 

Dankjewel alvast! 

 

Bedrag