fbpx
Selecteer een pagina

Let’s unite and spread some love together!

Het Land van Licht is op dit moment in volle opbouw en uitbreiding. Het is de bedoeling dat het Land van Licht voor iedereen toegankelijk is en dat geld niet een beperking moet zijn om niet te kunnen komen. 
We gunnen iedereen een leven vanuit de basis Liefde.

Omdat we nog wel in een wereld leven waar geld nodig is, vragen we om schenkingen uit het hart, zodat het Land van Licht open kan blijven om mensen te ontvangen die willen groeien in hun evolutieproces als mens en ziel zijnde.

Iedereen moet toegang hebben tot de kennis en ervaringen op kunnen doen hoe het is om samen te leven en bewegen vanuit de grondbasis Liefde & Vertrouwen.

Daar dragen we samen zorg voor hoor ik vanuit de Lichtwereld. We dragen samen de gedachtengoed van onvoorwaardelijke Liefde uit en willen dit verspreiden onder de mensheid en over de aarde. 

Voor de evolutie van de mensheid is het belangrijk dat onze trilling en die van de aarde verhoogt wordt en ook daar dragen we weer samen zorg voor door ons met grote groepen te verbinden. Voor onszelf en om een nieuw collectief op aarde in beweging te zetten.

Daarin kunnen we jouw steun gebruiken door het Land mee te dragen en te hoeden, zodat het land vanuit het hart kan floreren, om nog meer mensen bij te kunnen staan in het evolutieproces wat voelbaar aanwezig is op en in de aarde. 

De vormen om het land te dragen en te hoeden. 

Together we will change te world with love!

Hier een overzichtje met de vormen in het mee dragen en hoeden van het Land van Licht

 1. Vrije schenking 

En vrij schenking aan het land voor wat het land jouw onvoorwaardelijke heeft gegeven en waardoor het land blijft voortbestaan.

2. Dienst. 

Een dienst om het Land van Licht en het gedachtengoed te verspreiden. Denk aan onderhoud terrein, marketing, schoonhouden en sfeervol maken van de binnenruimtes, gastvrouw, VA, beheren social media ect. 

3. Je wilt als ondernemer gebruikt maken van het Land van Licht om je eigen kennis en gedachtengoed te verspreiden in de wereld. Samen kijken in welke frequentie en welke schenking daar passend bij voelt. 

Hoe meld ik me aan: 

Je kunt ons een appje of mailtje sturen. We ontmoeten je graag. 

 

Vrije schenking kan en mag je hier doen.


Hieronder kan je een vrije schenking doen als je dit voelt vanuit de bodem van je pure hart. 

Dankjewel alvast! 

 

Bedrag