fbpx
Selecteer een pagina

I want to go on a journey of Love
Tell me more!

Wat leuk dat je overweegt om te komen reizen op het Land van Licht. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Op deze pagina vindt je alles over de reizen die kan je maken. 

 

 

Wat leuk dat je overweegt om te komen reizen op het Land van Licht. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Op deze pagina vindt je alles over de reizen die je kan maken.

Op reis naar je ware zelf, onvoorwaardelijke Liefde en
je hoogste potentie in jezelf en/of in je business. 

Je kunt op verschillende reizen maken op het Land van Licht. Alle reizen die aangeboden worden door het Land van Licht zijn reizen die afgestemd zijn op het hoogste goed voor jou als ziel, mens, lichtwerker, pionier, je business en/of je medewerkers. 

Om te  gaan floreren in je hoogste lichtkracht en potentie. Om vanuit Lichtheid en plezier je leven te leven en je zielsverlangen & -missie vanuit je hart werkelijk in de wereld te realiseren.

Vanuit puur bronlicht liefde, wat gewoonweg al in jou aanwezig is.

Je hoeft je alleen maar te herinneren dat jij het al BENT!

Kies de reis die bij je past

Neem preventief Leiderschap over je lichaam en geest en verrijk je leven!

United

In onze community United hebben we eerbied voor elkaar en voor het Land van Licht als een zielenfamilie. We groeien samen en genieten van het leven vanuit het éénheidsbewustzijn. Iedereen mag lekker 100% zichzelf zijn.

We gaan er vanuit dat we allemaal al heel en verbonden zijn in de kern. Dat we in staat zijn onszelf te dragen en maar dat het soms ook ontzettend lekker is om gedragen te worden!

We dragen onze verantantwoordelijkheid voor de bewegingen die we maken, ondersteunen elkaar en gunnen iedere zijn of haar geluk. 
  

Daarnaast zorgen we voor elkaar, maar nooit ten koste van jezelf.  Waar de één uitrust en oplaad, staat een ander op.
We vertrouwen op het proces dat iedereen op het juiste moment gedragen wordt, daar waar het je het zelf even niet kan of wilt. 

Je betaald een bedrag per maand, per half jaar of jaar in een abonnementsvorm om de het land in bloei te houden voor jezelf en anderen en voor de Lichtreis die het Land van Licht jou schenkt. 

Kirstie begeleid deels deze Lichtreis online en via live dagen vanuit de verbinding met de Lichtwereld en geavanceerde Lichtwezens. Een reis voor pioniers en iedereen die zich geroepen voelt ten goede van het evolutieproces van jezelf en de mensheid. 

Op 13 & 14 april wordt een portaal geopend. 
De 2 dagen kun je niet bedenken met je hoofd, maar heb je te voelen in je hart. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Voor jou als pionier en geboren leider

Ben jij een geboren leider, zelfstandig ondernemer, run je een business met kanjers van medewerkers? Heb jij een ontzettende drive om het beste uit jezelf en/of je medewerkers te halen? 

Wil je up levelen om samen te groeien naar de hoogste potentie? Zorgen voor een florerend en krachtige gezonde basis in je business? Je als geboren leider ook wel eens gedragen willen voelen? 

Wil je het Land van Licht huren? Voor een verdiepende experience voor je team en/of je klanten? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan met met 3 geboren leiders voor jou, je medewerkers en je klanten klaar. 

Wil je weten welke mogelijkheden erzijn?

Stuur ons gerust een appje en/of vraag een Business scan aan om te ontdekken waar jou/jullie hoogste potentie ligt. 

 

 

 

Verblijf

Je kunt je een korte of langere tijd terugtrekken op het land van Licht om jezelf of delen van jezelf en onvoorwaardelijke Liefde (opnieuw ) op een diepere laag te ont-moeten en de Lichtfrequentie van je cellen te verhogen met of zonder ons als gids naast je. 

Maar ook om nieuwe creatiekracht,  verdieping en je hoogste potentie te vinden voor jezelf en je business. 

Of je kunt in vakantieperiodes lekker komen landen alleen of met je gezin. Samen met gelijkgestemden een onvergetelijke tijd doorbrengen.

Je mag gebruik maken van alle faciliteiten, inclusief een verwarm buitenzwembad. Klinkt lekker toch!

Interesse? Stuur ons een appje en we kijken samen wat mogelijk is. 

Proefreizen

We hebben losse proefreizen die jezelf kan maken door een kijkje te nemen in onze agena en te voelen welke reis bij je past. 

Staat er geen schikte proefreis tussen voor je gevoel, neem dan even via de app contact met ons op. We voelen graag met je mee. 

Je bent er NIET om jezelf te helen.


Je bent namelijk al heel en compleet. En dat is wat jij je weer mag herinneren en voelen in al je cellen.
Het lijden mogen we achter laten en in Liefde, Overgave en Vertrouwen stappen.
Van overleven naar werkelijk je leven gaan leven met Liefde als nieuwe fundering van je bestaan.

Tijdens de Lichtreis en de bijhorende bewegingen die daar bij horen zullen er wel dingen los getrild worden en hier kan je lichaam wel op reageren. Daar mag je dan vanuit Liefde naar kijken en er in overgave doorheen bewegen.  Het laat zich dan vanzelf los.

Soms gaat het loslaten gepaard met geen ‘bijwerkingen’ van het lichaam en soms wel. Dat is per persoon verschillend. Meestal gaat het zacht en liefdevol en een enkele keer heeft het lichaam wat meer tijd nodig en voelt het even onconfortabel.

Wanneer jij je daar aan over kunt geven en er mee kunt zijn, kun je in de oncomfortabelheid van je lichaam. je toch heel comfortabel voelen. En dat is weer een hele mooie ervaring die je dan meeneemt. 

 

 

Belangrijk 

Het land bevat verschillende krachtplekken die jij mag en kan betreden op eigen risico. Waarom? Omdat we van te voren niet kunnen zeggen dat de verschillende (belichamende) energievelden die op het land aanwezig zijn losmaken in jou. 

Je ontvangt heel veel spiegels en energetische updates in de vorm van cadautjes en jij mag ze uit pakken op de momenten die voor jou kloppend voelen. Het is echt een ontdekkingsreis naar plekken waar je nog nooit geweest bent. 

Bij het betreden van het land van Licht geef je het energetisch veld, de Lichtwezens die aanwezig zijn op het land en je eigen gidsen toestemming om met je systeem te mogen werken ten goede van je hoogste goed en evolutieproces van je mens en zielzijnde. 

 Op die manier kunnen ze tijdens je verblijf op cel & DNA een positieve verandering bij je bewerkstelligen.
Door gewoonweg alleen al op het Land van Licht aanwezig te zijn.
 

 

 

Praktisch voor je verblijf op het Land van Licht.   

Inbegrepen: 

– Water, Thee & koffie
– Boeken om te lezen

Je kunt gebruiken maken van de keuken, buitenverblijven, leefruimte, douches, koelkast en vriezer.

Extra bij overnachtingen
– Beddengoed
– een 1 persoon- of gedeelde kamer, eigen tent of camper

Niet inbegrepen en wel handig om mee te nemen:

– Maaltijden, deze bereid jezelf of samen met je medereizigers
– Badhanddoeken
– Warme sokken, sloffen en vest
– Dekentje,  matje en/of kussentje
– Klein handdoekje als je graag op blote voeten loopt om ze schoon te maken wanneer je een binnenverblijf betreed. 

 

Voordelen van het regelmatig reizen op het Land van Licht
  

Wanneer jij jezelf een paar dagen, een week, een maand of langer uit het systeem waarin jij leeft haalt en landt in een systeem met een hele hoge Lichttrilling, zal je moeiteloos het verschil voelen in je lichaam en je hele gemoedstoestand. Hoe langer je verblijft hoe effectiever de integratie.

Mensen kiezen er vaak voor om samen te blijven groeien en evolueren als mens en ziel zijnde en voor een effectieve en blijvende integratie. En om de Lichtkracht Liefde onder de mensheid en over de aarde te verspreiden. 

We leven nu nog in een wereld waarin het grootste deel van de mensheid nog trilt op een lage trilling en daarom is het fijn en noodzakelijk om af en toe weer te landen in de hoge Lichttrilling als herinnering. Zeker als je in je naaste omgeving weinig mensen kent die trillen in de hoge Lichtrilling Liefde. Samen evolueren we sneller. 

 

Laten we samen, groeien, vallen en opstaan om 
ons innerlijke Licht van binnen weer te laten stralen.

Om samen het leven weer daadwerkelijk te gaan LEVEN.
Vol levensvreugde, gezondheid, liefde en passie.

 

 

 

Wil je mee op Lichtreis of heb je nog vragen?

 

Stuur dan een appje en vertel:

Je vraag
Waarom en wanneer je mee wil reizen.
Wanneer je het beste bereikbaar bent

We bellen je met Liefde om je vraag te beantwoorden of uit te nodigen om een dagje langs te komen voor een eerste proefreis om ons land te verkennen. 

Welkom!