fbpx

Ik ga mee op reis!

Wat leuk dat je overweegt mee op reis te gaan. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Op deze pagina vindt je alles over de reis.

 

 

Wat leuk dat je overweegt mee op reis te gaan. Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Op deze pagina vindt je alles over de reis.

Op reis naar je ware zelf

Onderweg op de reis naar je ware zelf op het Land van Licht kom je vanalles tegen. Opluchting, herkenning, rust, frustratie, weerstand, angst, onzekerheid ect. Het is eigenlijk niet zo goed te voorspellen van te voren hoe je lichaam en je mind gaan reageren wanneer jij in rust zakt en je verbindt met de energie van het land en de gidsen.
Overgave is de sleutel hierin. Acceptatie en aanvaarding van wat is.

Op je reis zijn er doordeweeks dagelijks menselijke gidsen die je begeleiden op je reis. Daarnaast zijn er ook nog je medereizigers die je tegenkomt op je reis, die er niet voor niets op hetzelfde moment zijn.

In de ochtend starten we om 10.00 uur gezamelijk de dag, waarin we vanuit het energetisch veld in verbinding met je lichaam laten ontstaan wat geboren, herinnert en losgelaten mag worden. In de middag zijn er 1 op 1 momenten, vrije tijd of nog een verbindend moment waarin we werken met intuïtief opstellingswerk, ademwerk, lichaamswerk, dans ect.

In de weekenden is er geen programma en vul jij je eigen tijd in. Soms wordt gezamenlijk een gezelligheidsavond of thema retraite gepland, maar dat zal dan tijdig aangekondigd worden. 

 

Je geeft toestemming

Bij het betreden van het land van Licht geef je het energetisch veld, de Lichtwezens die aanwezig zijn op het land en je eigen gidsen toestemming om met je systeem te mogen werken. 

Waarom? Om die manier kunnen ze tijdens je verblijf op cel & DNA een positieve verandering bij je bewerkstelligen. Door gewoonweg alleen al op het Land van Licht aanwezig te zijn.

De Maria Magdalena energie is op het land aanwezig met haar Lichtteam om het evolutieproves van de mensheid te begeleiden. Zodat we met zijn allen samen kunnen gaan leven vanuit Liefde

Je bent er NIET om jezelf te helen.


Je komt op het land om je weer dingen te herinneren. Om tot je ware zelf te komen en een shift te maken op cel & DNA niveau van angst naar Liefde. 

We zijn al heel en mogen van lijden en overleven naar leven bewegen. We geen shit helen, maar jij gaat samen met gelijkgestemden op een onvergetelijke Lichtreis om te worden wie je werkelijk bent.

Het samen fijn hebben. Juist weer leren genieten en spelend in het leven gaan staan. Doe jij mee? 

 

 

Met wie verblijf ik?

Je verblijft met jezelf en/of gelijkgestemden die in staat zijn zichzelf te dragen, zichzelf willen herinneren en samen willen groeien.

Verbinden met een krachtig energieveld die je moeiteloos brengt naar daar waar jij hoort te zijn.

Je mag er op vertrouwen dat het veld, het universum de juiste mensen samen brengt.

Ben je een dag alleen, dan zal dat de bedoeling zijn en mag je verstillen en vertragen met jezelf. 

 

Praktisch 

Inbegrepen: 

– Begeleiding doordeweeks
– Overnachting
– Water, Thee & koffie
– Leesboeken
– Beddengoed
– een 1 persoon- of gedeelde kamer

Je kunt gebruiken maken van de keuken, buitenverblijven, leefruimte, douche, relaxruimte, koelkast, vriezer.

Niet inbegrepen:

– Maaltijden, deze bereid jezelf of samen met je medereizigers
– Badhanddoeken

 

Wat is de gift die ik uit Liefde aan het land schenk

 

De plek is bedoelt voor mensen die voelen dat ze onderdeel zijn van iets groters. En die er klaar voor zijn om met dat groters te gaan verbinden en zich er aan over te geven.

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen toegankelijk is. En ook dat je er naar terug kunt blijven keren.

Mensen noemen het vaak een 2e thuis. Een zielenfamilie die er altijd voor elkaar is. Waar aan woorden meestal overbodig zijn. 

De minium bedragen zijn:

Voor 1 dag en/of nacht €111,-

Wil je een langere tijd komen:

Vanaf 7 nachten €77,- per nacht
Vanaf 14 nachten €44,- per nacht
Voor 30 nachten betaak je €1111,- 

We zouden het fijn vinden, wanneer dit mogelijk is, dat je naast het minumum bedrag uit Liefde een (geld)schenking doet, waarvan de waarde past bij jouw transformatie. En omdat jij de waarde hebt ervaren van het reizen op het Land van Licht en jij dit anderen ook gund. Dat is wat onvoorwaardelijke Liefde doet; onvoorwaardelijk geven & ontvangen.  

Jij draagt met jouw (geld)schenking bij aan het voortbestaan van Het Land van Licht, de begeleiding van de gidsen en niet te vergeten een plek voor de volgende reiziger. Zodat de kracht van Liefde nog verder uitgespreid kan worden over de wereld. 

Het kan zijn dat iemand meer doneert dan een ander, gewoonweg omdat de één het wel financieel kan missen en de ander niet.
Op deze manier zorgen we voor elkaar, het land en dat onvoorwaardelijk Liefde blijft voortbestaan. 

Want iedereen heeft recht op een gezond en liefdevol bestaan!

Laten we samen, groeien, vallen en opstaan om 
ons innerlijke Licht van binnen weer te laten stralen.

Om samen het leven weer daadwerkelijk te gaan LEVEN.
Vol levensvreugde, gezondheid, liefde en passie.

 

 

 

Wil je met ons op Lichtreis of heb je nog vragen?

 

Stuur dan een appje en vertel ons:

Je vraag
Waarom en wanneer je mee wil reizen
Welke dag je kennis kan komen maken
Wanneer je het beste bereikbaar bent

We bellen je met Liefde om je vraag te beantwoorden of uit te nodigen om een dagje langs te komen voor een eerste kennismaking. 

Je kunt op maandag, dinsdag of woensdag terecht voor een vrijblijvende kennismakingsdag van 9.30u tot 15.30u.

Liefs Kirstie, Patricia en Angelique