fbpx
Selecteer een pagina

Onvoorwaardelijke Liefde is de basis

We hebben een plek gecreëerd waar we samen leven vanuit onze hoogste Lichtkracht.  Om elkaar te spiegelen en te ondersteunen tijdens het bewandelen van ons zielspad in ons leven op aarde. 

Een plek waar jij centraal staat en Liefde jouw helend medicijn is.

Samen zorgen we voor het Land zodat iedereen een plek heeft om uit te rusten, te herinneren en thuis te komen bij je ware zelf & je zielenfamilie. 

 

 

Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie
Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie

We hebben een plek gecreëerd waar we samen leven vanuit onze hoogste Lichtkracht.  Om elkaar te spiegelen en te ondersteunen tijdens het bewandelen van ons zielspad in ons leven op aarde. 

Een plek waar jij centraal staat en Liefde jouw helend medicijn is.

Samen zorgen we voor het Land zodat iedereen een plek heeft om uit te rusten, te herinneren en thuis te komen bij je ware zelf en je zielenfamilie. 

 

werkwijze nick en kirstie

Je landt in een bubbelbad van onvoorwaardelijke liefde

Verstilling en Vertraging

In de verstilling en vertraging vind jij de antwoorden en de verbinding met jezelf terug. In het begin misschien onwennig, maar als je dit hebt ervaren gun jij dit jezelf je hele leven. 

Commitment vanuit onvoorwaardelijke Liefde & Vertrouwen

Vertrouwen is dat wat we van je vragen en het onvoorwaardelijk lief leren hebben van jezelf en elkaar.
Wij zullen je in onvoorwaardelijke Liefde gidsen in deze reis. Onwennig? Ja, in het begin waarschijnlijk wel, omdat je het niet gewend bent. Maar als jij je er eenmaal aan hebt overgeven, voelt het zo goed en vertrouwd dat je niet meer zonder wil. 

Leren leven vanuit je eigen beweging

Op het land wordt je dagelijks uitgenodigd om niet te leven vanuit je hoofd, maar juist vanuit je hart weer te gaan voelen welke beweging je echt wilt maken in het leven. 

Tijdens je reis op ons retraitecentrum zijn er gidsen aanwezig die jou vanuit het veld aanreiken wat nodig is voor jouw herinner- & geboorteproces. Onder het veld verstaan wij de engelen, overledenen, de Lichtmeesters, spirits ect. Je kunt met de gidsen meebewegen, maar je bent ook ten alle tijde vrij om je eigen beweging te maken. Het is jouw reis en daar ben en blijf jij verantwoordelijk voor. 

Je trilt mee op de hoge energietrilling Liefde die op het land en bij de gidsen aanwezig is

 Je lichaam bestaat grotendeels uit energietrillingen en die zenden constant signalen uit. Je hebt lage & hoge energietrillingen. Lage trillingen zijn gekoppeld aan angst, onzekerheid, tekort, boosheid, jaloezie ect. Het zijn pijnlaagjes van ervaringen uit dit leven, vorige levens en je voorouders. Ze zitten gekoppeld aan je cellen en kunnen allerlei klachten veroorzaken. 

Wanneer jij weer in verbinding komt met het bronlicht van het land, de gidsen en uiteindelijk je eigen Licht, verhoogt jouw trilling zich. Vervolgens trilt deze alles uit je cellen wat lager is in trilling.

Op elke lichaamslaag ga jij jezelf ontrafelen en bevrijden. Jij gaat je cellen & DNA herprogrammeren naar Liefde.  Alle klachten, triggers, ziekten ect die uit angst, tekort en onzekerheid ontsprongen zijn en niet in je lichaam thuis horen, zullen los getrild worden en uit je stromen.

Laat de controle los en laat je verbazen over de kracht & inteligentie van het energetisch veld, je mind en je lichaam. 

Feit: Je zelfhelend vermogen is optimaal bij een trillingsfrequentie van 734 Megahertz. Dit kun je terugvinden in de emotieladder van David Hawkins

 

Iedere reiziger neemt vanuit Liefde zijn of haar eigen plekje in op het Land

Wij geloven dat iedereen die op je pad komt een cadeautje, herinnering of levensles voor je heeft. 
Ook al voelt het niet altijd als Liefde, dat is het wel. 

Heb daarom respect voor de beweging van je medereizigers vanuit het hart, ook al raakt het soms een ervaring of herinnering aan van een innerlijke pijn opgeslagen in het hart. 

We ontvangen elkaars spiegels en delen elkaars wijsheden, door gewoonweg te zijn wie je bent. Jij in je allerpuurste vorm. Precies dat is genoeg. 

Sta open voor elkaar in vertrouwen.

In de kern bestaan we allemaal uit het zelfde bronlicht.
In de ogen van de ander zie jij jezelf, hoe warm, liefdevol of confronterend dat soms ook is.  

Geloven in en vertrouwen op jezelf

Dat mag jij je weer herinneren en gaan voelen.

Je gaat je weer verbinden met, leren vertrouwen op en bewegen vanuit je pure ware zelf. Vanuit daar ben jij in staat jouw eigen keuzes te maken en je leven te leven zoals jij het wilt. Vanuit Joy en ware expressie. Je niet meer inhouden, maar de levensenergie volop laten stromen. 

Jij mag weer aan het roer staan van je leven. Hand in hand met je hart, je gevoel, lichaam, ziel, hoofd en intuïtie.

Het hele (gezins)syteem waar jij mee verbonden bent wordt meegenomen

Jij bent opgebouwd uit lichaamscellen, het DNA van je voorouders die het doorgegeven hebben in jouw DNA. Jij en je partner geven dit weer door aan jouw kinderen, genetisch in het DNA en de lichaamscellen. Het geheel is met elkaar verbonden en alles werkt door op de generatie voor en na jou. Wanneer jij transformeert, transformeer je voor de generaties voor en na jou.

werkwijze nick en kirstie

Niet voor even, maar voor heel je leven.

Het is belangrijk als Lichtwerker en de pionierende leiders om goed voor onszelf te zorgen om met JOY te kunnen doen wat we doen.  En dat kan door ons van tijd op te laden en ons te laten dragen door het veld en elkaar. Zo vaak we zelf voelen dat we dat nodig hebt. 

Preventief Leiderschap nemen over je lichaam en geest om jezelf en je leven te blijven verrijken. Vergelijk het met dat je ook heel je leven naar de sportschool, op vakantie of yogales gaat. Je kunt er altijd teruggaan om te zorgen dat je een gezonde kwaliteit van leven blijft behouden en je leven spelenderwijs en met veel plezier kunt blijven leven.  

Wat een bijzondere plek! Ik verbleef vijf dagen op het Land van Licht en heb nog nooit in korte tijd zo’n grote transformatie doorgemaakt.

Vanaf dag één werd ik meegenomen door de positieve energie die er hangt, mede dankzij de support van de aanwezige gidsen op het land die precies het zetje geven dat nodig is om te durven voelen wat we onszelf vaak niet toestaan: plezier, veiligheid en liefde.

Daarnaast is het ook gewoon een heel gezellige plek en is de accommodatie van alle gemakken voorzien.

Diezelfde maand ben ik nog eens twee dagen langs gegaan, en dat is vast niet de laatste keer geweest!

Inge

Via Patricia (Let’s LIV) kwam ik vorig jaar september in aanraking met het Land van Licht. In eerste instantie had ik het gevoel dat het niet helemaal bij me zou passen.
Ik wist wel dat er meer is tussen hemel & aarde, maar ik voelde het niet. Een zielenplan, lichtwerker ook dat voelde ik niet bij mezelf.

Maar na 1 bezoekje aan het Land en aan Kirstie wist ik dat ik hier wilde zijn. Waarom nu wel…ik heb geen idee. Maar het voelde goed.

Een maand verblijven was het advies: op deze manier heeft je systeem echt de tijd om alles op te nemen. Maar voor aanvang vond ik 2 weken voldoende. Maar het advies heb ik zeker meegenomen, dus heb ik de ruimte om er nog wat tijd aan vast te plakken genomen.

Waar was ik naar op zoek? Misschien wel het meeste naar mezelf. Na een periode van hectiek & stress kwam er ik achter dat ik, onbewust, afgesteld was op de ander en daarbij niet meer stil stond bij wat ik zelf wil waardoor ik echt even niet meer wist wie ik was, weg van mijn gevoel.

Uiteindelijk ben ik 4 weken op het Land verbleven. Steeds gebeurde er dingen waardoor ik het gevoel had dat ik langer wilde blijven. Ik ging dingen steeds meer vanuit gevoel benaderen ipv vanuit mijn hoofd.

Ik kwam steeds dichterbij mezelf.

Naast zulke mooie inzichten nam ik nog meer mee naar huis ; Liefde….voor mezelf, voor deze ontzettend fijne plek en de mooie mensen! Onvoorwaardelijk en eigenlijk niet in woorden uit te drukken.
Judith

The universe has your back

Er is altijd iemand die naast je komt staan als jij voor jezelf kiest, hulp durf te vragen en kwetsbaar durft te zijn. Echt waar. Zo werken de universele wetten.  Je bent in deze reis naar jezelf nooit alleen. Je wordt altijd vanuit liefde en gelijkwaardigheid begeleid. 
Daar mag je op vertrouwen. Het energieveld waarmee wij werken is de onuitputtelijke bron van licht & Liefde. Die is er altijd, in en om jou heen.

Het enige wat jij hoeft te doen is soms te springen en je hiermee te verbinden. Het is een verbinding met jezelf  & de onzichtbare wereld. Het omvat alle energieën die ons leiden hier op aarde, om de beste versie van onszelf te worden. Om samen de hemel weer op aarde te brengen.

 

header nick en kirstie school of light

 

Het wordt tijd om te gaan staan voor jezelf!

Wij zijn je voor gegaan en als wij het kunnen, kun jij het ook! Jij bent in staat je eigen leven te creëeren, jezelf te genezen als je de juiste kennis in handen hebt. En die kennis hebben wij en delen wij graag met jou. Want iedereen is het waard zijn of haar mooiste leven te leven hier op aarde. Het is ons geboorterecht om gelukkig & vrij te zijn.

Verleg de focus van negatieve herinneringen uit dit leven, vorige levens en je erfstukken van je voorouders naar alle Liefdevolle en positieve herinneringen! Want die zijn er zeer zeker ook!!!

Het is aan jou om ze te durven te herinneren en weer te gaan vertrouwen op jezelf, de Lichtkracht in jou en het leven. En daar gidsen wij je graag bij op het Land van Licht!

Ik worstelde het afgelopen jaar met een onuitstaanbare jeuk en uitslag op mijn huid.

Ik liep vast in de reguliere zorg en kwam ‘per toeval’ op het Land van Licht terecht. Na 2 maanden reizen op het land is mijn huidslag helemaal weg.

Mijn darmen komen (eindelijk) in balans los van supplementen en vitamines. Mijn systeem reset zich terug naar de oneindige potentie van Liefde.

Ik heb hier echt leren voelen wat ik al wist en ben nog dieper gezakt in wie ik werkelijk ben. 

Patricia

Toen vond ik
het Land van Licht,
aan het dwalen,
land in zicht.

Daar waar ruimte
zich ontvouwt
en waar alles van je houdt.
Is een plek zoals bedoelt,
waar het altijd als thuis voelt.

 

Gedicht geschreven door My imperfect inspiration