fbpx

Lichtreis United

Een feestje waar je bij wilt zijn!

 

Het Licht verspreid zich over de aarde om het evolutieproces van de mensheid te bespoedigen. Op 13 & 14 april wordt er een Lichtpoort geopend waardoor Lichtenergie op aarde zal landen die al lang niet meer op aarde aanwezig is geweest.
 

Een Lichtenergie met een zeer hoge frequentie zal in hoge snelheid in de mensheid landen en alles uit het lichaam trillen wat tot nu toe nog vast zit. Om terug te keren naar onze oorspronkelijke unieke Lichttrilling, de kern van ons bestaan.
 

Hoog geavanceerde Lichtwezens staan klaar om ons hierin te begeleiden. Je krijgt een upgrade op Cel & DNA niveau. Er openen diverse Lichtpoorten in jou, afgestemd op jouw unieke broncode, zielenlicht en evolutieproces. 

We reizen af naar een heilige plek in jezelf waar eeuwenoude kennis ligt opgeslagen. Kennis waar we tot nu toe niet bij konden, omdat het was afgeschermd van de mensheid.

NU mag jij het je weer herinneren en verspreiden in de wereld om het evolutieproces te verlichten. Deze Lichtreis zal vernieuwend en bewustzijnverruimend zijn. 

 Een kantelpunt, een nieuw begin.
Een krachtig portaal wat open gaat.
Stap jij er mee in?

 

Nick en Kirstie werkwijze

Waarom jij dit memorabele moment als Lichtwerker niet wil missen.

 

Op zielsniveau staat al heel lang vast dat we in United samen komen met een groep krachtige Lichtwerkers om ons te verenigen om onze unieke velden samen te smelten. Om onze Lichtfrequentie en die van de aarde te verhogen. Om ons evolutieproces te verlichten. 

Waarom nu? Omdat we als mensheid klaar zijn voor de volgende stap in onze evolutie. Je wordt uitgenodigd om vol overgave en met plezier in je leven te stappen. 

Het is beyond our imagination. 
We kunnen er dus ook werkelijk geen voorstelling van maken wat er gaat gebeuren.

We kunnen het wel voelen, maar er geen woorden aan geven. Omdat het nog nooit eerder gebeurt is. 

 

Ik hoef ook niet veel woorden te typen voel ik. Want de mensen die klaar zijn voor United en om hun bijdrage te leveren in het evolutieproces voelen de energie achter United.

Sommige alleen al door het lezen van de naam en anderen door even bewust af te stemmen op de energie van United.  Elk woord dat ik typ dekt maar half de lading van hoe het gaat zijn.

Voor de mensen die het fijn vinden heb ik het proberen samen te vatten. Maar voel vooral zelf wat United jou gaat brengen!

Voel jij nu al dat je er bij wilt zijn, bestel dan hieronder je ticket en je plek is gereserveerd! Je kunt online en live mee reizen. Je reis start op het moment dat je instapt. Je krijgt meteen toegang tot de nieuwe kennis die al is gechanneld. 

 

It’s going to be far beyond your imagination!

> Het is nu het moment om in United ons te verenigen om te gaan doen waarvoor we werkelijk op aarde zijn. We mogen weer gaan leven vanuit vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde in onszelf en voor elkaar. We creëeren samen één groot veld van Liefde en spreiden deze ieder op zijn unieke manier uit over de wereld. Voor onszelf en onze kinderen. 

> De reis van United is om het evolutieproces van jezelf en de mensheid te verlichten. De geavanceerde kennis die je ontvangt is een update voor jezelf als mens en energetisch werker. Alle kennis die vrijkomt mag jij doorgeven aan anderen. Het is de bedoeling dat het zich verspreid over de hele wereld ten goede van het evolutieproces van de mensheid.

> Op 1 3 en 14 april opent de Lichtwereld een krachtige vortex van puur Bronlicht Liefde. Het Licht zal zich met immense kracht over de aarde spreiden. Jij kunt daar front row live of online bij aanwezig zijn en begeleiding ontvangen in het opnemen, laten doorstromen en integereren van deze krachtige Lichtfrequentie in je lichaam. Je Chakra’s, energetisch lichtcentra’s, worden door gelicht en in lijn gebracht met je ware zelf. Uitlijning op het hoogste Lichtniveau.

Jouw unieke Lichtfrequentie/code gekoppeld aan je zielsmissie wordt volledig geactiveerd in je cellen en DNA. Puur bronlicht Liefde zal nog sterker door jou en je cellen heen stromen. Je ervaart meer vrijheid, plezier en vervulling in jezelf en je leven.

> Na de Cel en DNA generatie blijf je dagelijks loslaten wat niet in lijn is met je ware zelf. Niets blijft meer aan je plakken. Je cellen keren terug naar hun oorsponkelijke staat van zijn: Puur Bronlicht Liefde.  En daar zul jij op blijven trillen. 

Je zult je vrijer, blijer en energieker voelen! Dit gebeurt vanzelf. Daar hoef jij niets voor te doen. Heerlijk toch! 

Live Event Nick en Kirstie

Volledig in lijn met je ware zelf

Tijdens de reis van United kun jij je alleen nog maar laten leiden door je ware zelf, waardoor jij jouw droomleven werkelijk kunt gaan leven. Alsof je letterlijk een ander besturingssysteem hebt, vanuit de voedingsbron LIEFDE.  

Je trekt alles aan wat daarbij hoort. Nieuwe baan, relatie, vrienden, gezond lichaam, innerlijke rust, overvloed ect. 

Wat er voor jou mag gebeuren is van te voren niet te voorspellen. Dat ligt volledig aan je zielsmissie. Maar dat het Joy brengt is zeker!

Je bent voor dit moment in de evolutie klaar gestoomd in de afgelopen periode. Het breekpunt van de evolutie, waar het oude stopt en het nieuwe begint. 

Als jij onderdeel van dit waanzinnige feestje wilt zijn, is United voor jou! 

Live Event Nick en Kirstie

Ervaring van zielen die
al in zijn gestapt

Praktische informatie

Live Event Locatie

Waar vindt dit magisch samen zijn plaats?

Deze vindt plaats in Spoordonk, gemeente Oirschot, op het Land van Licht.
Heibloemdijk 1 in Oirschot en/of online via zoom. 

Alle opbrengsten gaan ten goede van de opbouw van Het Land van Licht, zodat we op een prachtige plek samen kunnen komen. Niet voor even, maar ons hele leven. 

Inhoudelijk

We reizen online samen via zoom en komen op 13 & 14 april samen van 10.00u tot 17.00u op het Land van Licht. 

Op het moment dat jij JA zegt start jouw reis al en kun jij verandering in jezelf gaan opmerken. Je kunt kiezen om live en online of alleen online mee te reizen. 

 Je krijgt toegang tot een besloten omgeving waar ik al kennis en channelingen ter verlichting van jouw evolutieproces deel.

Ticket 

Een ticket voor 13 & 14 april, inclusief online mee reizen is €444,-

De online reis is €55,- per maand. 

Nabegeleiding na de portaalopening

Na deze unieke reis van United heb je de mogelijkheid om bij onze United Community aan te sluiten om de integratie goed te laten verlopen. Informatie hierover ontvang je na 13 & 14 april. 

Tot snel!

Heb je nog vragen?
Mail ons gerust.

12 + 1 =