fbpx
Selecteer een pagina

Onvoorwaardelijke Liefde is de basis

In mijn visoenen zie ik een plek waar mensen samen zijn. Allemaal op zoek naar en in verbinding willen treden met de ware en diepere betekenis van het leven. 

Van jouw leven. 

Je weer herinneren wie je werkelijk bent, in plaats van vast te houden aan wie je dacht te zijn. 

Een ander leven, staat zijn, bewustwording, gevoel, gedachten creëeren en voelen in je hele zijn als mens en ziel. Dat is wat het land en de hooggeavanceerde Lichtwezens op het land jouw gunnen. 

Om samen een nieuw Licht in jezelf en over de aarde te laten ontwaken. 

 

 

Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie
Thuiskomen bij jezelf jaartraject nick en kirstie

In mijn visoenen zie ik een plek waar mensen samen zijn. Allemaal op zoek naar en in verbinding willen treden met de ware en diepere betekenis van het leven. 

Van jouw leven. 

Je weer herinneren wie je werkelijk bent, in plaats van vast te houden aan wie je dacht te zijn. 

Een ander leven, staat zijn, bewustwording, gevoel, gedachten creëeren en voelen in je hele zijn als mens en ziel. Dat is wat het land en de hooggeavanceerde Lichtwezens op het land jouw gunnen. 

Om samen een nieuw Licht in jezelf en over de aarde te laten ontwaken. 

 

werkwijze nick en kirstie

Creëer jij met ons mee?

Stel je voor dat er een groot collectief veld is wat trilt op onvoorwaardelijke liefde en  heelheid. Wat zou er dan gebeuren met een veld wat trilt op angst en tekort?

Juist dat wat nog niet op liefde trilt gaat mee trillen met het aanwezige collectieve veld. Al je angsten en tekorten zullen uit je trillen en je cellen zullen zich terug genereren naar de oorspronkelijke staat van zijn en zullen zich weer heel en compleet gaan voelen. Levensvreugde en energie zal voelbaar aanwezig zijn in al je cellen. 

Vanuit de wijsheid en informatie die doorkomt vanuit het veld laten ze me zien, voelen en horen dat we als mens en ziel ons los mogen koppelen van de verhalen / herinneringen die  vast zitten in en aan onze cellen en DNA, maar die in het hier en nu geen realiteit zijn.

We  mogen ons ontdoen van de kruisigingen, angsten en tekorten die we onszelf (on)bewust aandoen. Op ontdekkingsreis gaan naar wie we AL ZIJN. Als mens en ziel zijnde. De leven(s) before loslaten en het leven vanuit het hier en nu, en vanuit onze eigen beweging leren leven. 

Alle tekorten en gebreken die je in en over jezelf ervaart komen tot uiting in je cellen. Omdat dit al doorgegeven kan worden vanuit je (voor)ouders kan het zijn dat je met fysieke tekorten en gebreken geboren wordt. En dit wordt voorgezet door gebrek aan de juiste kennis en wijsheid. 

Vanuit het energetisch veld is de Lichttempel geland op het land van Licht en krijg ik informatie door middels channelingen en visioenen om nieuwe kennis en wijsheid te delen. Dit om de tekorten en gebreken op alle lagen in onszelf weer aan te vullen, waardoor je cellen zich terug generen naar de natuurlijk staat van zijn in zijn heel & compleetheid. 

Is dit de waarheid? Geen idee. Het is in ieder geval voor mij het ontdekken waard om te zien of onze fysieke gebreken en tekorten kunnen oplossen of verminderen door vanuit een andere waarheid samen te gaan leven. 

Om samen een trillingsveld van puur Bronlicht Liefde en Heelheid te creëren. En dan te kijken wat die met onze energetisch, mentale, fysieke en emotionele gesteldheid en kwaliteit van leven doet. Zonder iets te willen oplossen en helen, omdat we uitdragen dat je in de kern al heel bent. 

En daar stellen ik en mijn gezin met Liefde het land ter beschiking voor. 

 

Landt in een trillingsveld van onvoorwaardelijke liefde en heelheid. 

Het HCG principe

We leven samen van het principe dat we al heel, compleet en goed genoeg zijn. Er hoeft niets meer geheeld te worden vanuit het verleden. In het hier en nu ben je al heel en compleet. En niet te vergeten: Genoeg!

De kernwaarden

De kernwaarden zijn Liefde, Bezieling, Vreugde, Vertrouwen, Bloei en Overvloed. 

Beweeg vanuit je ware zelf

Op het land wordt je dagelijks uitgenodigd om niet te leven vanuit je hoofd, maar juist vanuit je hart weer te gaan voelen welke beweging je echt wilt maken in het leven. 

Tijdens je reis zijn er gidsen aanwezig die jou vanuit het veld aanreiken wat nodig is voor jouw herinner- & geboorteproces. Onder het veld verstaan wij de engelen, overledenen, de Lichtmeesters, spirits ect. Je kunt met de gidsen meebewegen, maar je bent ook ten alle tijde vrij om je eigen beweging te maken. Het is jouw reis en daar ben en blijf jij verantwoordelijk voor. 

Verstilling en Vertraging

In de verstilling en vertraging vind jij de antwoorden en de verbinding met jezelf terug. In het begin misschien onwennig, maar als je dit hebt ervaren gun jij dit jezelf je hele leven. 

Plezier maken

In Samen gaan we op zoek naar het plezier in ons leven. Helen hebben we al lang genoeg gedaan. Wat als we het om gaan keren. Wat als juist  plezier maken en levensvreugde & – energie voelen in jezelf (de trilling ervan) er voor gaan zorgen dat de heling vanzelf onstaat. Let’s try out! Een portie plezier in je leven is altijd welkom. 

Iedere reiziger neemt vanuit Liefde zijn of haar eigen plekje in op het Land

Wij geloven dat iedereen die op je pad komt een cadeautje, herinnering of levensles voor je heeft. 
Ook al voelt het niet altijd als Liefde, dat is het wel. 

Heb daarom respect voor de beweging van je medereizigers vanuit het hart, ook al raakt het soms een ervaring of herinnering aan van een innerlijke pijn opgeslagen in het hart. 

We ontvangen elkaars spiegels en delen elkaars wijsheden en kwalitieten door gewoonweg te zijn wie je bent. Jij in je allerpuurste vorm. Precies dat is genoeg. 

Sta open voor elkaar in vertrouwen.

In de kern bestaan we allemaal uit het zelfde bronlicht.
In de ogen van de ander zie jij jezelf, hoe warm, liefdevol of confronterend dat soms ook is.  

Geloven in en vertrouwen op jezelf

Dat mag jij je weer herinneren en gaan voelen.

Je gaat je weer verbinden met, leren vertrouwen op en bewegen vanuit je pure ware zelf. Vanuit daar ben jij in staat jouw eigen keuzes te maken en je leven te leven zoals jij het wilt. Vanuit Joy en ware expressie. Je niet meer inhouden, maar de levensenergie volop laten stromen. 

Jij mag weer aan het roer staan van je leven. Hand in hand met je hart, je gevoel, lichaam, ziel, hoofd en intuïtie.

werkwijze nick en kirstie

Niet voor even, maar voor heel je leven.

Op het land kun je meereizen voor heel je leven, mocht je dat willen. Het is een plek waarvan de bedoeling is dat hij altijd blijft voort bestaan. Zodat er altijd een plek is waar jij je kunt opladen en thuis kunt voelen. Zodat je nooit alleen hoeft te zijn. Je kunt met ons meereizen zolang je dat voelt te willen. 

Vergelijk het met dat je ook heel je leven naar de sportschool, op vakantie of yogales gaat. Je kunt er altijd teruggaan om te zorgen dat je een gezonde kwaliteit van leven blijft behouden en je leven spelenderwijs en met veel plezier kunt blijven leven.  

Het land nodigt je uit om zo vaak als nodig is te komen landen in haar energetische velden, zodat ook je fysieke lichaam en leven mee kunnen gaan bewegen met je innerlijke transformatie wanneer je gaat leven vanuit het HGC principe. 

 

Wat een bijzondere plek! Ik verbleef vijf dagen op het Land van Licht en heb nog nooit in korte tijd zo’n grote transformatie doorgemaakt.

Vanaf dag één werd ik meegenomen door de positieve energie die er hangt, mede dankzij de support van de aanwezige gidsen op het land die precies het zetje geven dat nodig is om te durven voelen wat we onszelf vaak niet toestaan: plezier, veiligheid en liefde.

Daarnaast is het ook gewoon een heel gezellige plek en is de accommodatie van alle gemakken voorzien.

Diezelfde maand ben ik nog eens twee dagen langs gegaan, en dat is vast niet de laatste keer geweest!

Inge

Via Patricia (Let’s LIV) kwam ik vorig jaar september in aanraking met het Land van Licht. In eerste instantie had ik het gevoel dat het niet helemaal bij me zou passen.
Ik wist wel dat er meer is tussen hemel & aarde, maar ik voelde het niet. Een zielenplan, lichtwerker ook dat voelde ik niet bij mezelf.

Maar na 1 bezoekje aan het Land en aan Kirstie wist ik dat ik hier wilde zijn. Waarom nu wel…ik heb geen idee. Maar het voelde goed.

Een maand verblijven was het advies: op deze manier heeft je systeem echt de tijd om alles op te nemen. Maar voor aanvang vond ik 2 weken voldoende. Maar het advies heb ik zeker meegenomen, dus heb ik de ruimte om er nog wat tijd aan vast te plakken genomen.

Waar was ik naar op zoek? Misschien wel het meeste naar mezelf. Na een periode van hectiek & stress kwam er ik achter dat ik, onbewust, afgesteld was op de ander en daarbij niet meer stil stond bij wat ik zelf wil waardoor ik echt even niet meer wist wie ik was, weg van mijn gevoel.

Uiteindelijk ben ik 4 weken op het Land verbleven. Steeds gebeurde er dingen waardoor ik het gevoel had dat ik langer wilde blijven. Ik ging dingen steeds meer vanuit gevoel benaderen ipv vanuit mijn hoofd.

Ik kwam steeds dichterbij mezelf.

Naast zulke mooie inzichten nam ik nog meer mee naar huis ; Liefde….voor mezelf, voor deze ontzettend fijne plek en de mooie mensen! Onvoorwaardelijk en eigenlijk niet in woorden uit te drukken.
Judith

The universe has your back

Er is altijd iemand die naast je komt staan als jij voor jezelf kiest, hulp durf te vragen en kwetsbaar durft te zijn. Echt waar. Zo werken de universele wetten.  Je bent in deze reis naar jezelf nooit alleen. Je wordt altijd vanuit liefde en gelijkwaardigheid begeleid. 
Daar mag je op vertrouwen. Het energieveld waarmee wij werken is de onuitputtelijke bron van licht & Liefde. Die is er altijd, in en om jou heen.

Het enige wat jij hoeft te doen is soms te springen en je hiermee te verbinden. Het is een verbinding met jezelf  & de onzichtbare wereld. Het omvat alle energieën die ons leiden hier op aarde, om de beste versie van onszelf te worden. Om samen de hemel weer op aarde te brengen.

 

header nick en kirstie school of light

 

Het wordt tijd om te gaan staan voor jezelf!

Wij zijn je voor gegaan en als wij het kunnen, kun jij het ook! Jij bent in staat je eigen leven te creëeren, jezelf te genezen als je de juiste kennis in handen hebt. En die kennis hebben wij en delen wij graag met jou. Want iedereen is het waard zijn of haar mooiste leven te leven hier op aarde. Het is ons geboorterecht om gelukkig & vrij te zijn.

Verleg de focus van negatieve herinneringen uit dit leven, vorige levens en je erfstukken van je voorouders naar alle Liefdevolle en positieve herinneringen! Want die zijn er zeer zeker ook!!!

Het is aan jou om ze te durven te herinneren en weer te gaan vertrouwen op jezelf, de Lichtkracht in jou en het leven. En daar gidsen wij je graag bij op het Land van Licht!

Ik worstelde het afgelopen jaar met een onuitstaanbare jeuk en uitslag op mijn huid.

Ik liep vast in de reguliere zorg en kwam ‘per toeval’ op het Land van Licht terecht. Na 2 maanden reizen op het land is mijn huidslag helemaal weg.

Mijn darmen komen (eindelijk) in balans los van supplementen en vitamines. Mijn systeem reset zich terug naar de oneindige potentie van Liefde.

Ik heb hier echt leren voelen wat ik al wist en ben nog dieper gezakt in wie ik werkelijk ben. 

Patricia

Toen vond ik
het Land van Licht,
aan het dwalen,
land in zicht.

Daar waar ruimte
zich ontvouwt
en waar alles van je houdt.
Is een plek zoals bedoelt,
waar het altijd als thuis voelt.

 

Gedicht geschreven door My imperfect inspiration