fbpx
Selecteer een pagina

Wij zijn Nick en Kirstie
en mogen Licht, Liefde & Levensvreugde in jou laten ontwaken 

Voorbestemd om samen te ZIJN. 

Wij geloven dat niets voor niets gebeurt en dat het dan ook geen toeval is dat Nick & ik elkaar ontmoet hebben. Dat was voorbestemd en al vastgelegd om onze zielsmissie hier op aarde te gaan volbrengen.

We zijn zielsverwanten op heel diep niveau en alles klopt.
Een gouden duo noemen ze ons ook wel. 

Wij geloven ook dat wij bewust op je pad gezet zijn. 
Waarschijnlijk om samen met jou het Licht in jou weer te laten ontwaken door aan de slag te gaan met het helen van je Cellen & DNA. 

 Wij zijn op aarde om een groot netwerk van Licht te bouwen om de transformatie van de aarde & mensheid voorspoedig te laten lopen. Wij mogen met onze verbinding met de onzichtbare wereld woorden van Licht spreken om jouw Licht te laten ontwaken en te laten branden. 

Wij mogen je begeleiden in het helen en bevrijden van ongewenste (pijn)klachten, patronen & gedragingen in jouw cellen & DNA, die jouw licht overschaduwen en  niet in jouw lichaam en energetisch systeem thuishoren. 

Door wie we zijn, met onze helende handen, onze woorden, de hoge lichtfrequentie en kennis die door ons heen stroomt vanuit de zuivere verbinding met onszelf, onze intuïtie, moeder aarde, universum en
natuurlijk onze unieke L.I.C.H.T. methode.

Doordat wij dagelijks in een staat van ZIJN van geluk, vrede, ons heel & compleet voelen, ons mooiste leven leven en elke dag dankbaar zijn voor alles wat er IS, hebben wij een hoge trillingsfrequentie boven de 700 megahertz.
(Dit kun je terugvinden in de emotieladder van David Hawkins)

Wij zenden deze hoge trilling uit waardoor als je met ons werkt je mee gaat trillen op onze trilling & je helingsproces automatisch van start gaat. 
Vervolgens leren wij jou om zelf je trilling te verhogen, zodat jij deze vast kunt houden in je dagelijks leven. 

Bij een trillingsfrequentie van 734 benut jij het zelfhelend vermogen van je lichaam optimaal. 

Onze MISSIE is om de Nieuwe Aarde nu al met zoveel mogelijk mensen te leven.  Zoveel mogelijk plekken creëren waarin iedereen zich veilig genoeg voelt om 100%  zichzelf te zijn. Waar we zonder oordeel en vanuit liefde in verbinding samen gelukkig zijn. Waarin we elkaars Licht voeden & versterken en iedereen met beide benen in zijn of haar aardse leven staat. 

(H)erkenning, opluchting, diepgaande heling, thuiskomen, verbondenheid, helemaal jezelf mogen zijn, dat is wat mensen bij ons vinden.

Een thuis waar jij je geliefd, gezien en je gehoord voelt. Waar je zonder schaamte en zonder masker volledig mag en kan zijn wie jij bent. Een plek, een warm bad waar onvoorwaardelijk liefde volop stroomt.

Wij zijn:

Zielsverwanten en hebben vaak aan één blik of woord genoeg

Liefdevol, zacht en krachtig tegelijk.

In staat op een heel diep niveau eeuwen oude patronen & pijnen, doorgegeven van vorig levens en familielijnen te voelen.Om deze vervolgens samen met jou te helen.

We zijn in staat om jou je zo veilig te laten voelen om een oude wond te openen om diepe heling te laten ontstaan.

Liefdevol confronterent daar waar nodig is.

We houden van een grapje en wat gekkigheid. Het hoeft namelijk helemaal niet altijd zwaar te zijn om jezelf te worden en te zijn.

We planten samen met jou nieuwe zaadjes van bijvoorbeeld veiligheid, liefde, vertrouwen, zachtheid in jezelf te planten en uit te laten groeien tot een nieuwe versie van jezelf.

Wij zijn het voorbeeld dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft en als de basis onvoorwaardelijke liefde is.

Niet denken maar voelen is onze mantra

We laten jou voelen dat jij precies goed bent zoals je bent. Dat jij er toe doet en er mag zijn.
Met je lach, je traan en je gekkigheid en vast geroeste patronen. 

Onze reis

Zelf hebben we ook beide deze intense, uitdagende maar magische reis naar onszelf gemaakt, waardoor we nu ons mooiste leven vanuit liefde, lichtheid, plezier en balans in onszelf, ons gezin & in ons werk.

nick voorstellen wie zijn wij
Nick Neggers

Een oude wijze ziel, dat is wat iedereen zei dat ik was. Maar toen voelde ik dat zelf nog niet zo.

Vroeger toen ik klein was en op de basisschool zat, had ik altijd veel vriendjes. Ik lag goed in de groep. Maar toch speelde ik, als één van de weinige met kindjes die wat minder goed in de groep lagen of die het ‘buitenbeentje’ waren.

Persoonlijk herinner ik niet waarom ik dat deed, maar mijn moeder wel. Volgens haar deed ik dat omdat ik hun zielig vond of omdat ik het vervelend vond dat ze niet goed in de groep lagen.

Wat ik me wel herinner is dat ik nooit goed tegen onrecht kon. Onrecht tegen mezelf of tegen iemand anders. En daar ging ik tegen in. Zelfs tegen de ‘stoerste’ jongens van de klas. Ik maakte me daardoor niet populair en maakte het niet makkelijker voor mezelf.

Toch deed ik het, omdat ik wist dat het niet klopte wat zij deden. Toen volgde ik al mijn gevoel en dat is de leidraad van mijn leven geworden.

Ook jaren later op het HBO. Ik had het druk en wilde van alles. Stage, school, werken, uitgaan, voetballen en ga maar door. Het werd me allemaal te veel, ik zat in de knoop met mezelf en voelde me verre van happy. Totdat ik besloot om tijdelijk te stoppen met school.

Dat was mijn verlossing. Ook al zeiden anderen dat ik door moest gaan, omdat ik bijna klaar was. Maar nee, ik kon het niet meer. Gevoelsmatig kon ik het niet meer. Ik was op. Na de keuze te stoppen werd ik weer mijzelf en vond ik het plezier in mijzelf & het leven weer terug. 

Ik leerde Kirstie kennen. Hoe meer ik haar leerde kennen, hoe beter ik mezelf leerde kennen en mijn gevoel. Ik kwam in aanraking met Healing & Reading. Ergens geloofde ik wel dat er meer is als hemel en aarde, maar wat? Ik had geen idee.

Langzaam maar zeker kreeg ik er een beter idee over. Kirstie leerde me wat zelfheling was. Op dat moment vielen bij mij de kwartjes.

Ik leerde mezelf helen & lezen en kwam achter de oorzaak van allerlei gedragingen en bepaalde patronen in mijn leven.
Mijn hardnekkigste patroon was mijn hoofd.

Hoe meer ik ging voelen bij mezelf, hoe meer ik me er tegen verzetten. Uit angst om anders te zijn. Daarin was mijn hoofd ontzettend sterk. Terwijl ik heel goed voelde welk pad ik wilde bewandelen, maar de angst hield me klein.

Door veel aan mezelf te werken en soms door de spreekwoordelijke schop onder mijn kont te krijgen van Kirstie lukte het me het steeds beter om wel trouw te blijven aan mijzelf, mijn gevoel en intuïtie. 

En nu zijn dat mijn grootste krachten die ik dagelijks in zet in mijn leven & werk. Ik voel mij nu ook die oude wijze ziel. Op aarde om woorden van LICHT te spreken, doorgegeven vanuit de onzichtbare wereld. 

 

Kirstie voorstellen wie zijn wij
Kirstie Neggers - Rijnen

Jarenlang heb ik niet lekker in mijn vel gezeten.
Ik voelde me anders dan anderen en paste niet in het systeem zoals deze nu is. Ik voelde me helemaal niet thuis op aarde, maar zoals velen anderen paste ik mij aan. 

In het moederschap voelde ik me regelmatig geen goede ouder, een emotionele wrak die zich soms niet in de hand had en dat uitte zich in boos worden op mijn kind en mijn partner.

Ik wilde het zo graag goed doen voor anderen, wat ten koste ging van mijzelf. Maar toch ging ik door, Omdat ik dacht dat het niet anders kon. Ik wist niet beter, ik had niet anders geleerd.

Ik wist niet hoe ik moest ontspannen en had totaal geen rust in mijn lijf en ging altijd maar door.

Totdat mijn lichaam mij letterlijk stil zette. Mijn lichaam kon deze stress gewoon niet meer aan. Ik liep al wat langer rond met vermoeidheidsklachten, maar dat was niet genoeg om mij stil te zetten en te luisteren naar de signalen die mijn lichaam mij gaf.

Vervolgens kreeg ik last van mijn schildklier en heb ik verschillende onderzoeken gehad, maar daar kwam niks uit.

Het enigste wat de dokter kon vertellen was dat ik licht overspannen was en dat het goed was om NU rust te nemen voordat het erger zou worden. Maar hoe moest ik dat doen?

Ik moest van mezelf hard werken, ik moest een goede moeder en partner zijn. Allerlei overtuigingen waarin ik geloofde. Het frustreerde me dan ook ontzettend dat mijn lichaam mij een halt toe riep. Hoe en waarom kon mij dit overkomen?

Ik had letterlijk geen controle meer over mezelf, mijn emoties en mijn gedachten. Alles leek mij te overkomen en wat was het donker in mijzelf. Controle had ik graag, want dat bood mij veiligheid. Maar die veiligheid voelde ik steeds minder.

Totdat er een moment kwam dat ik dacht ‘Nee Kirstie, zo kan het niet meer. Het moet echt anders.’

Bij ’toeval’ kwam ik aanraking met zelfheling en chakra’s en dat veranderde mijn leven voor goed. Ik maakte een reis naar mezelf, mijn gevoel en intuïtie. Hierdoor leerde ik mezelf ECHT kennen.

Ik kwam er achter dat ik allerlei overtuigingen vanuit mijn eigen opvoeding had die ik was gaan geloven, terwijl die voor mij helemaal niet klopte. En dat veroorzaakte veel donkerte & zwaarte in mij. 

Tijdens de reis naar mijn binnenwereld via mijn chakra’s, kwam ik weer in verbinding met mijn licht gevoel, intuïtie, helderwetende en heldervoelende gaven.

En daar ontmoette ik mijzelf. Het voelde echt als thuiskomen.

Doordat iemand mij leerde om te gaan met mijn intuïtieve gaven en mij vertelde dat ik een ‘Engel op aarde’ ben die licht & liefde komt verspreiden. Dat ik hier echt iets te doen had. 

En toen viel alles op zijn plek en kon ik mijn unieke licht gaan laten stralen en verspreiden. Mijn leven had weer zin. Ik stapte uit alles systemen en ging staan voor waar ik in geloof.
Ik deed het lekker op mijn eigenwijze unieke manier en dat voelde zo goed en bevrijdend.

Nu maak ik mijn eigen regels en creëer ik samen met Nick het Nieuwe Aarde Lichtnetwerk. 
Waarin we mensen teachen om hun unieke levenspad op te gaan en te doen waarvoor zij op aarde zijn gekomen. Om hun gevoel &intuïtieve gaven te omarmen en als kracht in te gaan zetten om zichzelf te accepteren & hun lichtste leven te manifesteren.  

Onze Kernwaarden

Jezelf Zijn

Je wordt geboren en je bent nog helemaal blanco. Volledig jezelf. Naarmate je opgroeit word je steeds meer gevormd door de mensen om je heen, door alles wat je ziet en hoort.

Je neemt dingen voor WAAR aan, omdat je vertrouwt op je ouders en leraren.

Dit hoeft niet altijd de waarheid te zijn. Maar dit ga je vaak wel geloven.

We vinden het belangrijk dat jij weer je eigen waarheid gaat ontdekken.

Zonder ego & opsmuk gewoon 100% jezelf ZIJN.

Weer leren vertrouwen op je eigen kracht en intuïtie in plaats van je te laten leiden door wat anderen zeggen.

Alles zit al in jou. Je hoeft het alleen maar naar boven te halen.

Ook de Healer & Reader in jou is er al. Daar heb jij geen inwijdingen voor nodig. It’s all in side of you!

 

 

Verandering begint bij jezelf

Alles staat in verbinding met elkaar en we zijn onderdeel van één geheel.

Jij bent verbonden met jezelf, je gevoelens, gedachten en emoties.
Maar ook met je gezin, partner en alle anderen.

We hebben elkaar nodig om te groeien, ontwikkelen en te genieten. Bij iedereen die je tegenkomt heb je iets te leren of te geven.

Je laat elkaar iets zien als een spiegel. Soms fijn en soms ook niet.
Als je kunt kijken naar de spiegels die de buitenwereld je laat zien, ben jij in staat om je binnenwereld te veranderen.

En als jij je binnenwereld kan veranderen, verandert de buitenwereld vanzelf met je mee.

En op die manier ben jij in staat jezelf te helen.

 

Liefde, Licht & Levensvreugde

Onze natuurlijke staat van ZIJN is Licht & Liefde. Kijk maar eens naar de baby’s en peuters om ons heen, zij leven vanzelf al vanuit Liefde & Licht. En ze stralen vaak ontzettend veel Levensvreugde uit. 

Ze kunnen je soms raken met een blik of een lach, waardoor je hart even overstroomt van pure liefde. Ze oordelen niet en maken geen onderscheid.

Ze leven in het moment en van dag tot dag. En ondertussen geven ze jou liefde, maken ze heel veel plezier en genieten ze van het leven.

Hoe mooi zou het zijn als iedereen dit zou voelen en vanuit onvoorwaardelijke liefde de verbinding met zichzelf en de ander aan kan gaan.

Laten we samen een mooiere en liefdevollere samenleving creëren voor onszelf, onze kinderen en dierbaren.

 

Dit lied omschrijft wat wij voelen en wat wij jou  gunnen om weer te gaan voelen.

Laten we samen het leven vieren.